Ipari padlók bevonatok


A Combimix termékek kizárólagos
magyarországi forgalmazójaBeton Impregnálók | Akril Bevonatok | Nano Bevonatok | Saválló Bevonatok |


Akril Bevonatoksmall product photo Akril szigetelő A Lokseal a leghatékonyabb akrilszigetelő. Olyan pórustömítő felületvédő anyag, amely erős színvédő és UV szűrő hatású, selymes fénnyel. A kezelt felület a pórustömítés miatt, nyirkos törléssel tisztítható. Felhordása: a teljesen tiszta és száraz felületen, két vékony egyenletes rétegben hengerrel vagy fújással. A rétegek között teljes száradás. Hígítani tilos! Kiadóssága: felülettől függően 10-15 m2/l. Alkalmas természetes és műkövek, fa, fém puha és kemény felületek védelmére.
small product photo Koncentrált fényvisszaállító Vitaminizer koncentrált fény visszaállító, pórustömítő restaurátor anyag. Alkalmazásával a fényét vesztett, matt felületek újra fényessé válnak. Alkalmazható kőre, fára, PVC-re és műanyagra. Felhordása: ecsettel, hengerrel és fújással, két vékony egyenletes rétegben. A rétegek között fontos a teljes száradás. Kiadóssága: 10-12 m2/l/réteg.
small product photo Extragyors padló-bevonatoló A Distance kristálytiszta, magas fénytartalmú bevonat, kiválóan ellenáll piszoknak és pecsétnek. Egyaránt alkalmas kemény, valamint rugalmas felületekre.

 

Floormax 2015