Ipari padlók bevonatok


A Combimix termékek kizárólagos
magyarországi forgalmazója


       TERMÉKRENDELÉS

Termékek |  Kosár |  Bejelentkezés |  Regisztráció |  Számla |  Üzleti szabályzat  


WEBÁRUHÁZ MŰKÖDTETÉSÉNEK JOGI KAPCSOLATAI

Az Interneten keresztül, webáruház igénybevételével történő vásárlás egyre inkább elfogadott mind fogyasztók körében. A jelentkező piaci lehetőségek kihasználására több vállalkozás is fókuszál, amelyek korábban nem működtek az adott kereskedelmi szegmensben, illetve sok hagyományos "brick and mortar" vállalkozás is webáruház "nyitása" mellett dönt, amellyel új értékesítési csatornát létesít.

A WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZEZRŐDÉSI FELTÉTELEI

A webáruház és a vásárlója között szerződéses viszony jön létre az adott áru vagy szolgáltatás tekintetében. A szerződés tartalma ÁSZF hiányában a jogszabályok rendelkezéseinek megfelelően jön létre a webáruház és a rendelést feladó között. Fontos lehet különbséget tenni aközött, hogy a vásárló a jogszabályok alapján fogyasztónak minősül-e. Amennyiben a webáruház vásárlója fogyasztónak minősül, úgy ezek védelmében speciális szabályok érvényesülhetnek több tekintetben is.

A WEBÁRUHÁZ ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

A webáruház meglátogatása, a rendelés során a látogató számalan személyes adatot ad me maáról, amelyek kezelésénél az adavédelmi szabályok fiyelembe vétele szükséges. Az adatkezelésről a webshop látogatóját megfelelően tájékoztatni kell, meg kell haározni azon szabályoka, amelyeket a webáruház követ a személyes adatok kezelése során.

RENDELÉSI INFORMÁCIÓK:

Webáruházunk építőipari termékeket, illetve marketing céljából felhasználható termékeket árul. A webáruházunkból történő rendelés regisztrációhoz kötött! Az ön által megvásárolni kívát termékeket adja a kosarához, majd a megrendelés gombbal véglegesítheti a megrendelést. A webáruház ekkor két emailt küld, egyet nekünk, a megrendelő adataival, és a megrendelt termékek neveivel és darabszámával, és erről egy másolatot önnek. Rendelését 3 munkanapon belül feldolgozzuk, és a szállítással, illetve egyéb felmerülő kérdésekkel kapcsolatban felvesszük önnel a kapcsolatot telefonon, vagy email-ben! Amennyiben módosítani szeretné szerződését kérjük mineél hamarabb telefonon, vagy emailben tájékoztasson minket. A vásárlától való elállás jogát a 17/1999 (II.5) kormányrendelet a távollevők között kötött szerződésekről szóló törvény szabályozza. A megjelenített képek illusztrációként szerepelnek, és eltérhetnek a valóságtól.

FIZETÉSI INFORMÁCIÓK:

ADATKEZELÉSRŐL:

Adatait tároljuk, hogy legközelebb megkönnyítsük rendelését.

 

Floormax 2015